EETBARE STAD

Ik geloof in een stad waar je eetbaar groen ziet grijpbaar groeien.

Dit brengt mensen dichter bij de natuur. Ik ijver er ook voor dat onbeheersbare

plaatsen erkend worden als habitat voor insecten.
Naast het groen maak ik ook compostbakken zodat groen- en eetafval in circulatie blijven.

Alle info is te vinden op 

 Mier vzw gaat voluit voor een eetbare  en groene wereld. Zo richten ze tuinen, daken en pleinen in. HoutHart maakt deel uit van de Mier-crew.              

IMG_0066

jasmijn drogen.

voorkweken van allerlei eetbare bloemen voor Local Store.

voorkweken in serres in Mortsel.

ontluikende prei in de serre: ik ga voor de geweldige bloem.

alle tomatenplantjes hebben hun plek gekregen in emmers in de serre. Het is een experiment om het zo te doen. Alle mijn omringende tuinders zetten hun plantjes in volle grond.

lentewerk op het terras van Coffeelabs.

pompoen en courgette geplant op het terras van Coffeelabs.

de kruidenbak op het het terras van Coffielabs: de avond voor de zomeropening heb ik de bak een derde versmalt: maar de lagen in de grond zijn behouden: grote stenen, kleine stenen, fijn zand, eerder arme aarde bovenaan.

tomatenplantjes, vooral gift van Onslogischvoedsel, klaar voor meer grond onder hun voeten, eu, wortels.

de kompostbakken van Local store: om de 3-4 maanden wordt de komst gedraaid door in de volgende bak te scheppen. In september 16 sluit ik de laatste bak en draai de twee hoeveelheden. Tegen januari 17 heeft Local Store zijn eerste eigen kompost.

meewerken met Natuurpunt bij graafwerken aan het Muka voor het plaatsen van geveltuintjes.

houtschilfers ophalen in Rivierenhof: doel: paden Samentuinen.

zullen we samen iets maken?